6:e raka vinsten för BBK Sundsvalls A-lag

I söndags spelade BBK Sundsvalls A-lag för andra helgen på raken mot Lillhärdal och kunde åter igen vinna med komfortabla siffror.

I den första perioden följdes lagen åt i poängprotokollet men i den andra perioden så lyfte Sundsvall intensiteten i försvarsspelet och kunde springa in några enkla poäng . Viktig i Sundsvalls spel var nyförvärvet Alexander Ryan som gav stabilitet i defensiven för Sundsvall. I andra halvlek så kontrollerade Sundsvall heltiden spelet och ledningen låg stabilt mellan 15-20 poäng.

Lillhärdal har svårt under matchen att kontrollera Marcus Elfving och William Skagius som båda kan använda sin storlek under korgarna och även skjuta i bollen från distans. Starkast i Lillhärdal var Tobias Ytterdal som visade prov på bra 3-poängsskytte.

Lillhärdal – BBK Sundsvall 70-93
(18-19, 17-32, 19-22, 16-20)
Poänggörare Sundsvall; Marcus Elfving 26, William Skagius 23, Tom Eriksson 14, Alexander Ryan 10, Filip Andersson 6, Olof Andersson 4, Johan Glas 4, Mattias Näsman 2.