Gällande helgens match

Bild: Mats Olsson

170929 Kl. 15:00
Uppdatering:
Vi har nu fått besked från kommunen att B-hallen tyvärr inte kan användas under helgen. Vår match kommer därför att tidigareläggas en timme och spelas i Sporthallens A-hall istället.

Alltså – matchstart kl 13:00 i Sporthallen A imorgon den 30/9.
Notera att ingång sker via Himlabadet.

 

170929 Kl 09:50
Uppdatering:
Enligt kommunen ska Sporthallen besiktigas under dagen och förhoppningen är god att hallen ska kunna tas i bruk till lördag. Det innebär i så fall att vår match kan spelas som planerat. En presskonferens kommer hållas senare idag och vi återkommer med mer information därefter.

 

Som vissa utav er kanske redan hunnit läsa i Sundsvall Tidning, så har kommunen valt att tillfälligt stänga vissa delar utav Sporthallen. Det här innebär att vi för närvarande står utan hall till lördagens hemmapremiär mot Jämtland, vilket vi självklart tycker är otroligt tråkigt. Vi kommer under dagen att ha en dialog med kommunen, Jämtland Basket och förbundet för att hitta en så bra lösning som möjligt för alla inblandade parter. Den här texten kommer att uppdateras under dagen så fort vi får någon ny information.

 

http://www.st.nu/vasternorrland/sundsvall/taket-i-sporthallen-riskerar-att-rasa-tvingas-stangas