Inte bara basket

Sommaren spenderar vi inte bara i baskethallen, gymmet eller ute i löparspåret. Vi i föreningen arbetar även för att dra in pengar så att vi ska kunna fortsätta den här satsningen för att ta Sundsvall tillbaka till basketens finrum. Med “vi” menar jag i detta fall,  spelare, ledare, föräldrar, styrelsemedlemmar mm.

 

Helgen den 15-17 juni så arbetade vi på Kramfors stadsfest, där vi mellan 18 och 02 hjälpte till att hålla rent på festområdet.

 

Föregående vecka så hjälpte vi till på Sensommar festen som hölls på NP3 arena här i Sundsvall. Vår första arbetsuppgift var att på måndagen hjälpa till att bygga upp den stora scenen som sedan användes under alla konserter, detta arbete pågick mellan 10-20.

Sista låten hade knappt tystnat innan vi påbörjade arbetet med att montera ner all utrustning. Det första gänget jobbade mellan 01.30-06.30, och därefter var det dags för den andra gruppen att ta över och deras arbetspass sträckte sig från 8 på morgonen till 20 på kvällen.

 

     

 

Som ordförande kan jag bara säga att jag är otroligt stolt över det arbeta alla lägger ner på den här föreningen, och det bådar gott inför fortsättningen.