Förlust för BBK i Norrlandsderbyt

Det blev förlust i säsongens sista Norrlandsderby för BBK Sundsvall. Efter en tuff start kunde Jämtland till slut vinna med 91-62.

Jämtland satte fart direkt hemma i Östersunds sporthall och ledde med 26-9 efter den första perioden. Resten av matchen fortgick betydligt jämnare men Sundsvall hade svårt att få grepp om sina motståndare o föll till slut med 91-62 efter att ha förlorat samtliga perioder. Förlusten innebär också att BBK nu garanterat slutar sist i basketettan 2018/19.

Filip Jemtelius blev bästa poängplockare för BBK med sina tolv poäng, han stod också för en solid defensiv insats med fyra steals och en block. Nästa match för BBK är hemma mot Lidingö Basket på söndag den 3 mars klockan 16.

Poäng i BBK Sundsvall:

Filip Jemtelius, 12 poäng

Gabriel Ågren, 11

Filip Andersson, 10

Wilhelm Fröjdholm, 10

Jonathan Bäckman, 6

Mattias Hämäläinen, 5

Jens Forslin, 4

Johan Lovén, 3

Teodor Karnell, 1