Glad midsommar önskar BBK Sundsvall

Vi önskar alla basketvänner, spelare, ledare och föräldrar en riktigt Glad Midsommar!

Det pågår fortfarande aktiviteter, trots att seriespelen är avslutade. Spelarna har träningstider juni ut och har sedan uppehåll tills träningarna kör igång igen den 5 augusti. Vidare jobbar vi för att få in pengar till vår verksamhet.  Föregående helg jobbade vi på Kramfors Stadsfest och första veckan i juli är det dags igen då vi har uppdrag på Sensommar i Sundsvall.

Det finns fortfarande en del basket att följa trots att det är i sommar. Ute i Europa pågår fortfarande slutspel med finaler i flera ligor. Bland annat i spanska ligan ACB med ett rivalmöte mellan Real Madrid och Barcelona. Det står 2-1 i matcher i bäst av fem till Real Madrid. I USA pågår WNBA. Om en vecka börjar basket EM för damer med Sverige som deltagare. Matcherna sänds i SVT och TV3 Sport. Följ basketlandslagen på basketlandslagen.se.

Vi önskar alla en härlig sommar och ser fram emot att ses snart igen!