BBK Sundsvall och KFUM Sundsvall går samman

KFUM Sundsvall Basket och BBK Sundsvall kan meddela att vi går samman och blir en och samma förening. Besluten fattades på våra respektive årsmöten i början av sommaren och vi har sedan dess arbetat tillsammans med att lösa detaljerna för sammanslagningen. BBK Sundsvalls verksamhet kommer att uppgå i KFUM:s för att sedan upphöra. Vårt A-lag behåller sin plats i Basketettan Norra och går in i seriespelet den 29 september, men då under namnet KFUM Sundsvall Basket.

Vi ser det här är ett stort steg för basketens utveckling i Sundsvall. Det ger oss möjlighet att skapa en tydligare röd tråd från barn- och ungdomslagen, hela vägen upp i A-laget. Det ger också våra respektive föreningar möjlighet att dra nytta av den gemensamma kompetens och erfarenhet som finns i såväl styrelser som hos våra ledare och coacher.

Framöver hänvisar vi därför till KFUM Sundsvalls hemsida för information ni tidigare funnit här. Vi hoppas att ni vill följa med på vår fortsatta resa och hälsar er välkomna till säsongens matcher!