Premiär mot KFUM Central i division 1

Nu börjar det brännas och kännas. Starten av säsongen 2017/2018 är nu bara blott fyra dagar bort.

Vi åker ner tidigt till Stockholm på söndag morgon för att ta oss an, KFUM Central. Det har märkts under träningarna denna vecka att det är nära nu. Fokus har varit riktigt bra under hela försäsongen, men nu har vi även märkt av en ökning av just fokus, men också lite nerver.

Vi har tränat på riktigt bra och rejält. Trots detta så önskar man ju alltid som coach att man kommit lite längre än vad man gjort, den här tiden på året. Men vi är så förberedda vi kan vara, och grabbarna i laget har slitit. Det hårda jobbet är en sak som vi ser allvarligt på och kommer att vara en stöttepelare hela säsongen. Vi är och ska vara det lag som jobbar hårdast i hela landet.

Central är ett lag med massvis av rutin och erfarenhet när det gäller spel i division 1. Även om laget inte är exakt detsamma som tidigare, så här man en solid stomme kvar. Vi hoppas kunna överraska dom, både i anfallet och försvaret. Det som vi vet kommer vara viktigt, är hur vi inleder matchen. Vi vill bestämma tempot, och föra matchen dit vi vill, där vi är som allra starkast.

Nu fortsätter vi ladda upp, för snart är vi igång på riktigt och vi ser fram emot att få börja spela matcher.

 

Med vänlig hälsning//

Freddie Thavenius

Headcoach BBK Sundsvall