Helgens matcher för utvecklingslaget

BBK Sundsvalls utvecklingslag har tillbringat helgen i Stockholm där de har spelat tre stycken matcher. Laget inledde mot Eskilstuna Basket, en jämn match där Sundsvall till slut avgick med segern efter att ha suttit två sena straffkast. Slutresultatet skrevs till 54-53 i Sundsvalls favör.

Den andra matchen i ordningen var mot Huddinge, en match som gick upp och ner för Sundsvall och där Huddinge stod som segrare. Detta med siffrorna 51-59.

Helgen avslutades med en match mot Syd Center där Sundsvall tog tag i taktpinnen direkt och behöll greppet matchen igenom. Spelarna stod för en stark laginsats där alla var med och bidrog till att i slutändan kunna vinna utan större dramatik. Resultatet blev komfortabla 85-39.

— Vi utvecklas under den här helgen. Nu är det ungefär en månad till nästa omgång i Stockholm, vi är riktigt laddade inför den kommande säsongen, säger Adam Alexander, lagets coach.

 

Text av William Kihlberg