Nu kör vi!

Idag kom så äntligen det beskedet vi har längtat efter, nu på onsdag kommer kommunen att öppna upp de delar av Sporthallen som varit stängda sedan den 28 september. Detta innebär då att söndagens match mot Fryshuset Basket blir av som planerat, samt att grabbarna i laget äntligen kan återgå till de vanliga träningstiderna. 

Ska man ta med något positivt av det som inträffat, så hoppas vi som förening att detta kan leda till att man inom kommunen på allvar tar tag i problemet med för få idrottshallar. Inte bara för vårt lags skull, utan även för alla andra föreningar i och omkring Sundsvall som kämpar för att få tillräckligt med träningstider.

Vi vill samtidigt passa på att tacka de inom kommunen som vi har haft kontakt med under den här tiden, framförallt de på Uthyrningsbyrån som gjorde sitt bästa för att hjälpa oss att hitta en ny tid för helgens match om B-hallen hade fortsatt varit stängd.

Men nu tittar vi framåt och börjar fokusera på helgens match!

 

Johan Sundberg, Ordförande BBK Sundsvall