En stark andra halvlek fällde avgörandet för BBK

Efter två tunga förluster i bagaget där spelet inte riktigt funkat tog BBK Sundsvall en viktig seger mot KFUM Lidingö basket på hemmaplan.

Matchen var jämn i stora delar men en bra andra halvlek av BBK Sundsvall gjorde att man kunde vinna med 95-92. Försvaret i andra halvlek var avgörande och man kunde få stop på Lidingös enkla poäng. Som mest ledde man med 15 poäng i andra halvlek men Lidingö kämpade tillbaka men BBK kunde stå emot och ta en viktig seger. Spelarna spelade med bra energi och arbetade bra tillsammans både i försvar och anfall. Nu fortsätter man bygga vidare på denna insats och hoppas kunna göra en bra avslutning på säsongen.

BBK Sundsvall – KFUM Lidingö Basket 95-92 (17-22, 25-26, 29-17, 24-27)

Poänggörare: William Skagius 20, Wilhelm Fröjdholm 16, Tom Eriksson 16, Alexander Sjöström 12, Olof Andersson 12, Filip Andersson 11, Teodor Karnell 6, Johan Glas 2

 

Med vänlig hälsning, Adam Alexander