Så var vi äntligen igång!

Efter en lång och varm sommar så fick spelarna i BBK äntligen ta på sig matchlinnena igen, igår kväll var det äntligen dags för match igen. För motståndet stod som tidigare annonserats Östersund och matchen spelades i Bräcke.

Enligt coach Adam Alexander så var det en typisk försäsongsmatch med många enkla misstag och där spelet inte riktigt gick som man ville.

Första perioden var jämn och lagen kände lite på varandra, och spelarna var både ivriga och lite nervösa. I andra perioden så höjde BBK tempot och då orkade inte Östersund hänga med och BBK kunde dra ifrån i poängprotokollet.

Försvarsspelet var helt ok från BBKs sida och det gjorde att man fick en del enkla poäng från snabba uppspel. BBK vinner matchen med 75-48, och nu laddar man om för nya matcher mot Ockelbo/Gävle lördagen den 8 september i Sporthallen.