Sasha Cavic ny ordförande för BBK Sundsvall

Efter onsdagskvällens extrainsatta årsmöte kan BBK Sundsvall stolt presentera vår nya ordförande: Basketlegendaren Sasha Cavic.

– Det är ett av de finaste uppdragen man kan få. Jag vill respektera styrelsens förtroende och hjälpa verksamheten att växa, säger Sasha Cavic.

Sasha är en stor profil i Basketsverige. Som spelare har han erfarenhet från Basketligan med klubbar som Solna Vikings, KFUM Umeå och Sundsvall Dragons. Dessutom har han meriter från forna Jugoslaviens ungdomslandslag och högstaliga. Efter karriären har Sasha haft tränaruppdrag i Kometerna och KFUM Umeå. Med andra ord får vi en ordförande med god erfarenhet och fina meriter, både på och utanför planen

– Föreningen ska vara en plats som lockar barn och unga. Vi vill lyfta både fysisk och psykisk hälsa. Jag tror att min erfarenhet kan bli viktig för att visa hur man kan nå resultat genom att utveckla spelare tillsammans med tränarna. Barnen är de viktigaste vi har så vi måste behålla dem, säger BBK Sundsvalls nya ordförande.

Varmt välkommen till BBK Sundsvall Sasha!