Adam Alexander inför hemmamatchen mot Uppsala

På söndag den 21 oktober 16.00 är det äntligen dags för hemmamatch igen. Det är KFUM Uppsala som gästar Sporthallen B och BBK vill komma tillbaka starkt efter premiärförlusten. Hör hur coach Adam Alexanders tankar går inför matchen.

Hur har veckan varit?

– Helt ok. Vi har snackat mycket och tränat på saker som vi vill använda oss av och köra på söndag så jag tycker att träningsveckan har varit bra.

Hur ser du på motståndarna Uppsala?

– Det är ett bra lag, tufft lag. De har vunnit en match och förlorat en men de har killar som har bra erfarenhet av spel på den här och högre nivåer kombinerat med unga spelare. Det känns som ett tufft lag att möta men vi ser fram emot matchen.

Varför ska man ta sig till Sporthallen på söndag?

– För att man ska få se rolig och spännande basket. Man kommer att bjudas på fartfylld basket med mycket energi och känslor från båda lagen och jag tror att det kommer att bli en riktigt sevärd match så det är får man inte missa.

Varmt välkomna till Sporthallen B på söndag!