Dubbla förluster för BBK i Stockholm

Det blev förlust för BBK Sundsvall i både deras bortamatcher mot Norrort och Hammarby. Matchen mot Norrort var vi inte alls med i matchen och hade inte mycket att sätta emot. Tom Ericsson blev kraftigt skadad tidigt i matchen och fick utgå och kommer tyvärr vara borta en lång tid. Vi hade svårt att sätta våra skott utifrån och Norrort kunde göra nästan precis som de ville. De vinner enkelt med 93-53.

Andra matchen mot Hammarby var ett steg framåt för oss i vi gör en bra första halvlek. Tyvärr har vi för många bortkastade bollar och fouls i första halvlek vilket leder till att Hammarby sakta men säkert tröttar ut oss och bygger på deras ledning. Deras storlek under korgarna och att vi kastar bort alldeles för många bollar gör att vi förlorar även denna match stort med 112-73. Slutresultatet ger ingen korrekt bild hur matchen var i första halvlek då vi var riktigt bra i stora delar. (59-53 i halvtid)

Nu får vi återhämta oss lite och analysera hur vi ska bli bättre tills nästa match mot Luleå BG den 10 november.

 

Adam Alexander