Sundsvall förlorade trots tre bra perioder

BBK:s bortamatch mot Akropol var en jämn historia som dessvärre slutade med förlust efter att hemmalaget dragit ifrån i den fjärde perioden. Slutresultatet blev 80-62.

Det var ett Sundsvall i avsaknad av flera spelare som åkte till Stockholm för att möta Akropol. Trots det stod BBK upp bra i Ungdomens Hus i Rinkeby. Efter tre perioder låg laget under med 6 poäng men då kom rycket.

Akropol vann den fjärde och sista perioden med 20-8 och säkrade därmed segern. Jens Forslin imponerade för Sundsvall med sina 19 poäng och 6 returer. Den, för dagen, tunna truppen bestående av åtta man blev också avgörande. BBK:s bänkspelare gjorde totalt fem poäng, motsvarande siffra för Akropol var 52.

Nästa match för BBK är hemma mot Jämtland söndag den 2 december 16.00. Välkomna då!

Poäng, BBK Sundsvall:

Jens Forslin, 19 poäng
Wilhelm Fröjdholm, 13
Alexander Sjöström, 11
Filip Jemtelius, 7
Jonathan Bäckman, 7
Mattias Hämäläinen, 5