Adam inför Hammarby

På söndag den 27 januari klockan 16.00 ställs BBK Sundsvall mot Hammarby hemma i Sporthallen B. Hör hur Coach Adam Alexanders tankar går inför matchen.

Hur känns det inför matchen?

Bra, det ska bli kul att spela match igen. Jag tycker att vi har spelat bättre och bättre nu efter nyår. Vinsterna har ju inte kommit än men jag tycker ändå det ser bättre ut spelmässigt i de här två senaste matcherna. Sedan blir det spännande att se hur vi spelar i den här matchen men jag har en bra känsla. Vi får se, Hammarby är ett bra lag så vi får se hur långt det räcker.

Hur skulle du beskriva dem som motståndare?

Ett tufft lag. De har stora spelare, kämpar hårt och de har erfarna spelare som är betydligt äldre än vad vi är. Men det är ett stort och tufft lag.

Senast ni mötte dem var du ganska besviken efter matchen. Vad ska ni förbättra nu som saknades då?

Det är just det här att kunna stå upp mot deras tuffhet. Jag tycker att vi gjorde det bra i en halvlek, sedan i andra halvlek lyckades vi inte stå upp när de ökade tempot och spelade lite mer fysiskt. Då vek vi ner oss lite väl lätt tycker jag. Och det är så i basket, det gäller att spela hela matchen ut. Det går inte att spela en bra halvlek och en då man inte gör ett bra jobb, så det var det som jag var missnöjd med då. Jag tror att vi kommer spela bättre än vad vi gjorde då och gör vi det tror jag att det kan bli en ganska jämn match ändå.

Välkomna på söndag!