USM-äventyret över för U19

U19-laget till SM

BBK Sundsvalls U19 är ute ur USM efter fyra förluster i helgens matcher som utgjorde den andra omgången av turneringen.

U19 hade åkt ned till Norrköping för att spela den andra omgången av USM. Det var också hemmalaget Norrköping Dolphins som stod för motståndet i den fösta matchen, en match som slutade med förlust med 65-93.

I den andra matchen ställdes BBK mot Norrort och även den matchen blev tuff för Sundsvall. Norrort vann tillslut med 78-51.

BBK fick sedan ladda om och på söndagen väntade match mot Central. En jämn historia som dessvärre slutade i förlust med siffrorna 75-68 i Centrals favör. Helgen avslutades mot Nässjö och ett redan avhängt BBK fick där se sig besegrat med 78-62. Det innebär också att det inte blir något fortsatt spel i USM för U19.