Adam inför säsongens sista match

På söndag den 24 mars klockan 16.00 tar Sundsvall emot Blackeberg hemma i Sporthallen B, en match som dessutom är säsongens sista. Hör Adams tankar inför säsongsavslutningen.

Säsongens sista match, hur känns det?

Det ska bli roligt, det är sista matchen och så men det känns ändå roligt. Vi hoppas kunna göra en bra match trots att det är ett tufft motstånd.

Vad förväntar du dig av en sån här match?

Jag förväntar mig att vi bara spelar av avslappnat. Vi har ingenting att förlora, ingenting att tänka på. Bara en sista ansträngning för säsongen och ge järnet, ha kul, spela tillsammans och ge oss själv chansen att tävla i den här matchen och se om vi har en bra dag och kanske kan rubba dem. Men målet är bara att slappna av och spela en bra basketmatch.

Hur skulle du sammanfatta säsongen som varit?

Säsongen har varit mycket upp och ned. Vi var bra i början av säsongen, men sakta men säkert blev det sämre. Förlusterna tog på oss. Man har sett att det har varit tufft att få upp energin och glöden på matcher, och även på träningar stundtals. Så det har varit upp och ned och det hade jag förväntat mig eftersom att vi är ganska unga. Det har varit en tuff utmaning för grabbarna men vi har ändå kämpat på och försökt köra på hela tiden, men det har varit svårt att få till det ibland.

Varmt välkomna till Sporthallen på söndag för möjligheten att se ert BBK Sundsvall för sista gången den här säsongen! Uppkast 16.00.